Ruokapalvelujen suunnittelija Piia Mikonsaari

Piia Mikonsaari.jpg

”Olen ollut tällä alalla jo vuodesta 1991, jolloin olin lukiolaisena kesätöissä keittiöapulaisena.
Lukion jälkeen pidin välivuoden ja olin edelleen töissä keittiössä. Siitä se ura sitten urkeni.

Olen työskennellyt koko ajan ns. suurkeittiössä eli laitoskeittiöissä tehden kaikkia tehtäviä; keittiöapulainen,
keittäjä, apuemäntä, emäntä, kassa-tarjoilija, kokki, apulaisravintolapäällikkö, ravitsemistyönjohtaja, ravitsemispäällikkö, ravintolapäällikkö ja nyt suunnittelija.

Viimeiset 16 vuotta olen ollut esimiestehtävissä ja osallistunut päivittäin myös tuotannon/asiakaspalvelun eri tehtäviin.
Viimeisin työpaikkani ennen siirtymistäni Saimaan Tukipalveluihin, oli Leijona Catering Oy.
Toimipisteeni oli Lappeenrannassa Maasotakoululla, jossa toimin ravintolapäällikkönä.”