Lounasravintola Inkeri sulkee ovensa

Imatran kaupungintalolla sijaitsevan lounasravintola Inkerin toiminta päättyy. Lounasravintola on auki viimeistä kertaa perjantaina 18.12.2020.

Saimaan Tukipalvelut Oy teki päätöksensä lounasravintola Inkerin sulkemisesta raskain mielin ja pitkän harkinnan seurauksena. Koronaviruksen aiheuttama etätyösuositus on vähentänyt merkittävästi lounasruokailijoiden määrää, kuten myös erilaisiin kokouksiin ja koulutuksiin tilattavia tarjoiluita.

Tulevaisuuden näkymät ravintola-alalla ovat etenkin perinteisen henkilöstöravintolatoiminnan suhteen heikot, sillä etätyöskentely sekä erilaiset digitaaliset alustat ovat muuttaneet pysyvästi työskentelytapoja ja työkulttuuria. Vaikka Korona-epidemia saadaan selätettyä, nähtävissä on, että tuskin enää koskaan palataan etenkään toimistotyössä ”vanhaan” toimintamalliin.

Saimaan Tukipalvelut Oy aloitti toimintansa Kahvila Virrassa 1.4.2015 ja Lounasravintola Inkerissä 1.8.2015. Menneet viisi vuotta ovat olleet mielenkiintoista ja opettavaista aikaa. Taitava henkilökuntamme sai loihdittua lounasravintolasta viihtyisän kohtaamispaikan kaupungintalon ytimeen, joka tarjosi pienen hengähdystauon maukkaan ruoan ja ystävällisen palvelun kera. Haluamme lausua ison kiitoksen mukaville asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme sekä toivottaa menestyksellistä jatkoa!

 

Elina Särmälä
ruokapalvelujohtaja