Saimaan Tukipalvelut Oy on palkittu Hand Medal Projectin mitalilla

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote on saanut 30 käden muotoista mitalia jaettavaksi eri yksiköihin kiitokseksi tekemästään työstä COVID-19 pandemian aikana. Eksote on valinnut Saimaan Tukipalvelut Oy:n laitospalvelut yhdeksi mitalin saajaksi. Laitospalveluille on annettu 5.11.2020 Hand Medal Projectin mitali tekemästään hienosta työstä kriisiaikana sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa.

Katsomme, että kiitos kuuluu myös kaikille työntekijöillemme, jotka työskentelevät mm. kouluissa ja päiväkodeissa sekä muissa julkisissa tiloissa mahdollistaen puhtaan ja turvallisen työskentely-ympäristön sekä ruokapalveluille aterioiden valmistuksesta sekä toteutuksesta poikkeusolojen aikana.

 mitali.jpg

Kuvassa Hand Medal Project -mitali

Hand Medal Project on maailmanlaajuinen korualan tekijöiden hanke. Projektilla korualan tekijät haluavat osoittaa kiitollisuutta terveysalan työntekijöille arvokkaasta työstä COVID-19 pandemian aikana. Huhtikuusta lähtien noin 3 000 koruntekijää 66:sta eri maasta ovat valmistaneet noin 70 000 kpl käden muotoista mitalia.  Eksoten jakamat 30 mitalia ovat kahden paikallisen koruntekijän sekä ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden tekemiä. 

Eksoten myöntämä mitali on hieno kunnianosoitus tekemällemme tärkeälle työlle.  Puhtaus on sydämen asia meille ja jatkamme ylpeänä työtämme asiakkaidemme hyvinvoinnin takaamiseksi.
Kuvassa laitoshuoltajat Hanna Markkanen ja Maija Lemmetti Etelä-Karjalan keskussairaalan osastolta K4

Kuvassa laitoshuoltajat Hanna Markkanen ja Maija Lemmetti Etelä-Karjalan keskussairaalan osastolta K4

Laitoshuoltajat Eeva-Liisa Mäkelä ja Olga Ovaskainen, Etelä-Karjalan Keskussairaalan osastolta F1.

Kuvassa Laitoshuoltajat Eeva-Liisa Mäkelä ja Olga Ovaskainen, Etelä-Karjalan Keskussairaalan osastolta F1.

Kuvassa Kanitha Junna Armilan infektiovastaanotolta

Kuvassa Armilan Infektiovastaanotolta Kanitha Junna