Saimaan Tukipalvelut Oy:lle myönnetty Avainlippu-merkki

 

Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkin toimikunta on myöntänyt Saimaan Tukipalvelut Oy:n tuottamille tukipalveluille Avainlippu-merkin. Saimaan Tukipalvelut Oy on vuonna 2010 perustettu eteläkarjalainen Lappeenranta-konserniin kuuluva kunnallinen osakeyhtiö, jonka omistajia ovat Lappeenrannan kaupunki, Etelä-Karjalan hyvinvointialue, Imatran kaupunki, sekä Savitaipaleen ja Taipalsaaren kunnat. Yhtiö tarjoaa ruoka-, puhtaus ja kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja lähinnä omistajilleen.

-Tavoitteenamme on olla asiakkaille, omistajillemme ja paikallisille yrityskumppaneillemme luotettava yhteistyökumppani. Yhdessä tuotamme hyvinvointia koko maakuntaan, joten tunnettu Avainlippu-merkki on hieno tunnustus yhtiöllemme, toimitusjohtaja Saku Linnamurto sanoo.

Avainlippu-merkkiä on myönnetty palveluille vuodesta 1995 lähtien. Avainlippu-palveluiden kriteereinä ovat palveluprosessien tapahtuminen Suomessa ja vähintään 50 prosentin kotimaisuusaste, merkittävä kotimainen omistusosuus sekä Suomessa toimiva johto ja pääkonttori.

 

Lisätiedot:
Saku Linnamurto, toimitusjohtaja, 040 190 6569