Haemme nyt suurta määrää työntekijöitä - Tule meille työkaveriksi!


Rekrytointikampanjamme on käynnissä 6.9.-27.9.23. Haemme pääasiassa laitoshuoltajia, ruokapalvelutyöntekijöitä, kokkeja ja poolilaisia vakituisiin työsuhteisiin Etelä-Karjalan alueelle. Lisäksi haemme tiimivastaavia, palveluohjaajaa ja ruokapalveluesimiestä Lappeenrantaan.

Tutustu työntekijöihimme

Ammattitaitoiset ja työstään innostuvat työntekijät ovat Saimaan Tukipalveluiden ydin.

Lue työntekijätarinoista mitä liikuntahallin laitoshuoltaja Veera, lastenosaston laitoshuoltaja Yagou, sairaalakeittiön kokki Jesse ja kiertävä kokoaikainen sijainen, eli poolilainen Satu kertovat omasta työstään meillä.


Voit tutustua ruokapalvelutyöntekijän ja laitoshuoltajan tehtäviimme myös TE-live -lähetyksestä: 
Etelä-Karjala kutsuu: Saimaan Tukipalveluiden työmahdollisuudet

Lue lisää haussa olevista tehtävistä

 
Laitoshuoltaja, tiimivastaava ja palveluohjaaja

Laitoshuoltajamme työskentelevät Etelä-Karjalan alueella sairaaloissa ja palveluasumisen yksiköissä, kouluissa, päiväkodeissa sekä kaupunkien hallintoon, kulttuuriin ja liikuntaan liittyvissä tiloissa. Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu monipuolisia siivous- ja ateriapalvelutehtäviä.

Tiimivastaavamme toimivat pääosin laitoshuoltajan työtehtävissä yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi tiimivastaava yhdessä kohteen esihenkilön kanssa kehittää tiimityötä ja hoitaa työkohteen erilaisia käytännön järjestelyitä.

Palveluohjaajamme työskentelevät alueen palveluesimiehen työparina. Tehtäviin kuuluu muun muassa työkohteiden työntekijöiden ohjaamista ja perehdyttämistä sekä kohteiden työjärjestelyiden suunnittelua ja toiminnan kehittämistä. Lisäksi palveluohjaaja osallistuu siivous- ja ateriapalvelutyöhön.

Rekrytointikampanjassa haemme laitoshuoltajia muun muassa Etelä-Karjalan keskussairaalaan, palvelutaloon Parikkalaan ja päihdekuntoutumisyksikköön Lappeenrantaan sekä kouluihin ja päiväkoteihin Lappeenrantaan ja Imatralle. Lisäksi haemme tiimivastaavia kouluihin ja päiväkoteihin Lappeenrantaan sekä palveluohjaajaa Etelä-Karjalan keskussairaalaan.

 

 


Ruokapalvelutyöntekijä ja kokki

Ruokapalvelutyöntekijämme työskentelevät valmistus- ja palvelukeittiöissä ympäri Etelä-Karjalaa. Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu monipuolisia keittiön työtehtäviä, kuten asiakaspalvelua, astiahuoltoa, varastotehtäviä ja ruoan esivalmistelua.

Kokkiemme työtehtäviin kuuluu ruoanvalmistuksen lisäksi esimerkiksi ruoan ja elintarvikkeiden pakkausta sekä keittiön muita työtehtäviä.

Rekrytointikampanjassa haemme ruokapalvelutyöntekijöitä ja kokkeja valmistuskeittiöihin Lappeenrantaan.

 

Poolilainen 

Poolilaisemme työskentelevät laitoshuoltajina ja ruokapalvelutyöntekijöinä eri puolilla Etelä-Karjalaa. Poolilaiset tekevät kokopäivätyötä, mutta työpiste ja työtehtävät vaihtuvat sijaistarpeidemme mukaisesti. Työskentelyaluetta ja työtehtäviä painotetaan poolilaisen osaamistaustan ja asuinpaikkakunnan mukaan.

Rekrytointikampanjassa haemme poolilaisia eri alueille Etelä-Karjalaan.

 

  

 

Ruokapalveluesimies

Ruokapalveluesimiehemme työskentelevät valmistus- ja palvelukeittiössä ympäri Etelä-Karjalaa. Ruokapalveluesimiehen tehtäviin kuuluu keittiön johtamista, toiminnan organisointia ja suunnittelua sekä henkilökunnasta vastaamista.

Rekrytointikampanjassa haemme ruokapalveluesimiestä palvelutalon valmistuskeittiöön Lappeenrantaan.Tapaat meidät kampanjan aikana täällä

7.9. klo 14-16 Työnhaun pikatreffit Imatra, Saimaan ammattiopisto (Koulukatu 5)
Työnhaun pikatreffeillä rekrytointiasiantuntijamme Iitu ja Raisa kertovat työmahdollisuuksistamme ja tekevät pikatyöhaastatteluja. 

12.9. klo 9-12 Pop-up Rekry Lappeenranta, TE-toimisto (Villimiehenkatu 2 b)
Esittelemme tasatunnein (klo 9, 10 ja 11) Saimaan Tukipalveluiden työmahdollisuuksia ja laitoshuoltaja Tatjana sekä ruokapalvelutyöntekijä Sanni vastailevat kysymyksiin. Vinkkejä työhakuun ja työnhakulomakkeen täyttämiseen saat rekrytoijiltamme Minnalta ja Iitulta.

19.9. klo 10-17 Rekry2023 -messut Lappeenranta, Urheilutalo (Pohjolankatu 29) 
Näyttelypisteellä laitoshuoltaja Tatjana ja ruokapalvelutyöntekijä Sanni kertovat työstään Saimaan Tukipalveluilla. Paikalla myös rekrytoijat Minna ja Iitu.

20.9. klo 9-12 Pop-up Rekry Imatra, TE-toimisto (Tainionkoskentie 70)
Esittelemme tasatunnein (klo 9, 10 ja 11) Saimaan Tukipalveluiden työmahdollisuuksia ja ruokapalvelutyöntekijä Birgitta ja poolilainen Dijana vastailevat kysymyksiin. Vinkkejä työhakuun ja työnhakulomakkeen täyttämiseen saat rekrytoijiltamme Minnalta ja Iitulta.

23.9. klo 15 SaiPa Salibandy - O2 Lappeenranta, Urheilutalo (Pohjolankatu 29)
Toimimme otteluisäntänä ja palkitsemme ottelun parhaat pelaajat. Esittelypisteellämme voit tulla kuulemaan avoimista työtehtävistä ennen ottelua ja erätauon aikana. Työmahdollisuuksista kertovat rekrytoijat Minna ja Iitu.

Seuraa meitä somessa

Insta logo.png @saimaantukipalvelut    logo-facebookpng-32204.png Saimaan Tukipalvelut