Etelä-Karjalan Pesula Oy

Etelä-Karjalan Pesula Oy tuottaa sekä pesula- että tekstiilihuoltopalveluja, joita tarjotaan kokonaisvaltaisesti talousalueiden yrityksille ja yhteisöille sekä terveydenhuollon ja teollisuuden tarpeisiin. Toimintakenttä ulottuu Helsingistä Savonlinnaan ja Lahdesta Vaalimaalle. Kokonaispalvelu kattaa tekstiilien koko kierron myynnistä, vuokrauksesta ja pesusta viimeistelyyn ja logistiikkaan.

E-K Pesula.png

 

Toimimme tietotekniikan hyödyntämisessä edelläkävijänä. Kehittyneiden seurantaratkaisujen ansiosta asiakas voi esimerkiksi tarkastaa työasujensa tilanteen reaaliaikaisesti vaatenetistä. Tekstiilejämme voi tilata myös verkkokaupasta.

Vaatenetti

Verkkokauppa

 

Puhdaspalvelu FI OY on valtakunnallinen tekstiilihuollon markkinointiketju, siihen kuuluu 10 tekstiilihuollon yritystä ja yli 900 ammattilaista ympäri maata.

Kaikilla yrityksillä on vahva ammattitaito ja kokemus alalta. Kattava verkosta pystyy tarjoamaan asiakkaille laadukkaan ja kilpailukykyisen palvelun koko maassa. Etelä-Karjalan Pesula on osa Puhdaspalvelu-verkostoa.

Klikkaa alta Puhdaspalveluiden sivustolle:

pupa-logo.png


Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja nopeasti. Esimerkiksi tilaukset voi tehdä puhelimitse,sähköpostilla, faxilla tai verkkokaupan kautta.

Verkkokauppamme on kätevä ja helppo tapa tehdä tilaukset asiakkaalle parhaiten sopivaan aikaan Internetin välityksellä. Verkkokauppa toimii internetselaimessa normaalin web-sivun tavoin, joten sen käyttäminen ei vaadi erityistä opettelua.

Verkkokaupan käyttöön tarvitaan tunnukset, jotka asiakkaat saavat Pesulalta.