Hyviä töitä lähelläsi – tule meille töihin!

Ammattitaitoiset ja työstään innostuvat työntekijät ovat
Saimaan Tukipalveluiden ydin.

Meille on tärkeää olla tavoiteltu työnantaja, joka mahdollistaa kokopäivätyön arvostavassa ilmapiirissä. Haluamme tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden hyödyntää ammattitaitoa monipuolisten työtehtävien parissa ja tukea jokaista löytämään osaamistaan ja kiinnostustaan vastaavia työtehtäviä. Panostamme kehittymismahdollisuuksiin kouluttamalla työntekijöitä ja tarjoamalla erilaisia uramahdollisuuksia. Meillä Saimaan Tukipalveluissa ammatillista kehittymistä tukee mahdollisuus tehdä töitä eri työkohteissa sekä eri toimialoilla. Vaihtoehtoja on monia – jokaisen urapolku on erilainen.

Saimaan Tukipalvelut on yksi Etelä-Karjalan alueen suurimmista työnantajista. Tärkeää työtä kanssamme tekee jo yli tuhat eri alan taitajaa: laitoshuoltajia, ruokapalvelutyöntekijöitä, kokkeja, kiinteistöhuoltajia, kirvesmiehiä jne. Näiden osaavien ammattilaisten kädenjälki on nähtävissä alueen päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa, hoitolaitoksissa ja lukuisissa muissa työkohteissa.

Meitä yhdistää sitoutuminen asiakkaaseen, työniloon ja uudistumiseen, mikä näkyy laadukkaana työnä, hyväntuulisena palveluna, ennakkoluulottomana ja rohkeana asenteena sekä haluna kehittyä – tätä arvostamme myös tulevissa Saimaan Tukipalveluiden työntekijöissä.

Tule sinäkin tekemään hyviä töitä ja luomaan päivän elämyksiä.