Hoitolaitos- ja kotipalveluateriat

Hoitolaitosten ruoka on terveyttä edistävää, turvallista, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista perusruokaa. Jokaisen asiakkaan terveyteen liittyvät yksilölliset tarpeet huomioidaan erityisruokavalioiden osalta.

Hoitolaitoksessa tarjottu ruoka kattaa koko päivän energian ja suojaravintoaineiden tarpeen. Hoitolaitoksessa olevalle asiakkaalle tarjotaan aamupala, lounas, iltapäiväkahvi sekä kahvileipä, päivällinen ja iltapala.

Saimaan Tukipalvelut tuottaa Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) tarvitsemat ruokapalvelut Lappeenrannassa, Lemillä ja Imatralla.
Tarjoamamme ateriapalvelut käsittävät akuutin erikoissairaanhoidon Etelä-Karjalan keskussairaalasta pitkäaikaishoitoon erilaisissa palvelutaloissa ja -kodeissa. Tuemme myös ikäihmisten ja toimintakyvyltään rajoittuneiden henkilöiden hyvinvointia kotipalveluaterioilla.

Kotipalveluateriat 4.jpg

Kotipalveluateriat tuotetaan Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) myöntämille kotihoidon asiakkaille, sekä ONNI hoivalle Imatralla.
Kotipalveluateriat ovat huolellisesti valmistettuja, terveyttä edistäviä ja monipuolisia ateriakokonaisuuksia, joihin kuuluu pääruoan lisäksi salaatti, lämpimät kasvikset tai tuorepala sekä jälkiruoka. Keittoruoan kanssa on aina lisänä karjalanpiirakka, lepuska tai leipä.

Saimaan Tukipalvelut Oy tuottaa kotiateriapalveluita seuraavilla alueilla:

Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungin taajama-alueelle toimitetaan päivittäin lämmin ruoka. Haja-asutusalueelle ateria kuljetetaan 1-3 kertaa viikossa; toimituspäivänä lämmin ruoka, muina päivinä jäähdytetty.

Kotipalveluateriat valmistetaan
Kesämäen aluekeittiössä p. 0400 249355
Sammonlahden aluekeittiössä p. 040 7765784
Joutsenon aluekeittiössä p. 040 3546179

Lemi

Kotipalveluateriat toimitetaan arkipäivisin lämpimänä ja viikonloppujen ja arkipyhien ruoat jäähdytettynä.

Kotipalveluateriat valmistetaan
Sammonlahden aluekeittiössä p. 040 7765784

Imatra

Imatran kaupungin taajama-alueelle toimitetaan arkipäivisin lämmin ruoka ja viikonloppuisin ja arkipyhinä jäähdytetty. Haja-asutusalueelle ateria kuljetetaan 1-3 kertaa viikossa; toimituspäivänä lämmin ruoka, muina päivinä jäähdytetty

Kotipalveluateriat valmistetaan
Imatran keskuskeittiö p. 040 186 5289

Ateriat toimitetaan klo 10.00 – 13.00 välisenä aikana. Kotipalveluaterioiden peruutukset ja muutokset ilmoitetaan ensisijaisesti keittiöön.

Kotipalveluateriatilaukset ja muut mahdolliset kysymykset:

Suunnittelija Anna Kaisa Kohonen p. 0400 357 588
Suunnittelija Sara Maljanen p. 040 637 5707