Tervetuloa joukkoomme!

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Saimaan Tukipalvelujen tuottamien palveluiden kysyntä on laskenut. Palvelukysynnän laskemisen myötä yrityksen mahdollisuus tarjota työtä on tilapäisesti heikentynyt. Tällä hetkellä yhtiöllä ei ole mahdollisuutta työllistää uusia työntekijöitä.

Tarvitsemme jatkuvasti ammattitaitoisia ja työstään innostuvia tekijöitä: ruokapalvelutyöntekijöitä ja kokkeja, laitoshuoltajia, tekstiilihuoltajia sekä kiinteistöhuollon ja kunnossapidon työntekijöitä.

Mikäli sinulle sopivia työtehtäviä ei juuri tällä hetkellä ole avoimena, voit jättää avoimen työhakemuksen. Suosittelemme myös hakemaan mukaan sijaisreserviimme, joka on mainio polku Saimaan Tukipalveluiden työtehtäviin.

Työtehtävästä riippuen hakijoilta odotetaan soveltuvaa alan koulutusta sekä työkokemuksen kautta hankittua osaamista alan työtehtävistä. Etsimämme työntekijät ovat vastuuntuntoisia, laadukkaaseen työhön ja hyväntuuliseen palveluasenteeseen sitoutuneita henkilöitä.

Sijaisreservissämme voit tehdä sijaisuuksia joustavasti oman aikataulusi mukaan silloin, kun se sinulle itselle parhaiten sopii. Tekemällä sijaisuuksia sinulla on myös oivallinen mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisiin työkohteisiin ja – tehtäviin sekä luoda urapolkua sinua kiinnostaviin työtehtäviin. Lue lisää sijaisreservistä täältä.