Sijaisreservi – polku hyviin töihin lähelläsi

Sijaisreservimme kautta työskentely on oivallinen mahdollisuus luoda urapolkua Saimaan Tukipalveluiden työtehtäviin sekä tehdä työtä silloin, kun se sinulle itselle parhaiten sopii.

Tarjoamme sijaisuuksia ruoka-, siivous- ja tekstiilipalvelualojen osaajille. Sijaisuuksia on tarjolla Etelä-Karjalan alueen päiväkodeissa, kouluissa, aluekeittiöissä, henkilöstöravintoloissa, pesulassa, sairaaloissa, hoitolaitoksissa ja lukuisissa muissa työkohteissa. Sijaisuudet ovat pääsääntöisesti muutaman päivän pituisia, mutta mikäli sinulla on taito työskennellä erityyppisissä työtehtävissä sekä mahdollisuus liikkua joustavasti eri työkohteissa Etelä-Karjalan alueella, on tarjolla lukuisia sijaisuuksia. Sijaisuudet painottuvat koulujen toiminta-aikoihin.

Sijaisuuksien tekeminen on hyvä tapa saada arvokasta työkokemusta, hyödyntää ammattitaitoa monipuolisissa työtehtävissä sekä hankkia lisäansioita. Voit työskennellä joustavasti oman aikataulusi mukaan, esim. opintojesi lomassa, toisen työn ohella tai vaikkapa eläkkeellä, hoitovapaalla tai opintovapaalla ollessasi. Sinulla on vapaus päättää, milloin ja mitä työtä otat vastaan.

Toivomme sinulta osaamista alan työtehtävistä, tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä työtehtävien mukana. Arvostamme vastuuntuntoista ja asennetta sekä reipasta työotetta. Eduksesi on, mikäli sopeudut mutkattomasti vaihteleviin tilanteisiin ja pystyt tarttumaan nopeasti erilaisiin työtehtäviin.

Kiinnostuitko? Laita sähköinen hakemus sijaisreserviimme tästä.

Kutsumme soveltuvat työnhakijat työnhakijainfoon sekä haastatteluun, minkä jälkeen sijaisuuksia voi tehdä oman aikataulun ja toiveiden mukaisesti.

Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme!