Sijaisreservi

Kiinnostuitko sijaisreservin kautta keikkailusta?

Tilanne keväällä 2024: Tällä hetkellä emme aktiivisesti rekrytoi uusia keikkasijaisia. Voit kuitenkin halutessasi jättää hakemuksen ja olemme yhteydessä, mikäli myöhemmässä vaiheessa ilmenee tarvetta uusille keikkalaisille. Tällä hetkellä uusien sijaisten tarve kohdistuu lähinnä Parikkala-Rautjärvi -alueille sekä sosiaali- ja terveydenhuollon kohteisiin, joihin toivomme aiempaa siivous- ja keittiöosaamista. Päivitämme tilannetta, joten pysythän kuulolla! 

Lue lisää ja hae mukaan tästä

Sijaisreservimme kautta työskentely on oivallinen mahdollisuus luoda urapolkua Saimaan Tukipalveluiden työtehtäviin sekä tehdä työtä silloin, kun se sinulle itselle parhaiten sopii.

Tarjoamme sijaisuuksia ruoka- ja siivouspalvelualojen osaajille. Sijaisuuksia on tarjolla Etelä-Karjalan alueen päiväkodeissa, kouluissa, aluekeittiöissä, sairaaloissa ja lukuisissa muissa työkohteissa. Sijaisuudet ovat pääsääntöisesti muutaman päivän pituisia, mutta mikäli sinulla on taito työskennellä erityyppisissä työtehtävissä sekä mahdollisuus liikkua joustavasti eri työkohteissa Etelä-Karjalan alueella, on tarjolla lukuisia sijaisuuksia. Sijaisuudet painottuvat koulujen toiminta-aikoihin.

Sijaisuuksien tekeminen on hyvä tapa saada arvokasta työkokemusta, hyödyntää ammattitaitoa monipuolisissa työtehtävissä sekä hankkia lisäansioita. Voit työskennellä joustavasti oman aikataulusi mukaan, esim. opintojesi lomassa, toisen työn ohella tai vaikkapa eläkkeellä, hoitovapaalla tai opintovapaalla ollessasi. Sinulla on vapaus päättää, milloin ja mitä työtä otat vastaan. 

Toivomme sinulta osaamista alan työtehtävistä, tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä työtehtävien mukana. Arvostamme reipasta työotetta sekä asennetta. Eduksesi on, mikäli sopeudut mutkattomasti vaihteleviin tilanteisiin ja pystyt tarttumaan nopeasti erilaisiin työtehtäviin.

Kutsumme soveltuvat työnhakijat työnhakijainfoon sekä haastatteluun, minkä jälkeen sijaisuuksia voi tehdä oman aikataulun ja toiveiden mukaisesti.

 

Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme!

 

Rekryn tuntipalkkaisten työntekijöiden palkanmaksuaikataulu tästä