Saimaan Tukipalvelut Oy:lle Suomen Asiakastiedon korkeimman tason sertifikaatti

Sai­maan Tuki­pal­ve­lut Oy on saa­vut­ta­nut mer­kit­tä­vän tun­nus­tuk­sen, kun Suo­men Asia­kas­tie­to Oy on myön­tä­nyt sil­le Suo­men Vah­vim­mat Pla­ti­na ‑ser­ti­fi­kaa­tin. Tämä ser­ti­fi­kaat­ti on Suo­men Asia­kas­tie­don kor­kein mah­dol­li­nen luot­to­luo­ki­tus ja ker­too yri­tyk­sen erin­omai­ses­ta talou­del­li­ses­ta suo­ri­tus­ky­vys­tä, luot­to­kel­poi­suu­des­ta ja hyväs­tä mak­su­käyt­täy­ty­mi­ses­tä.

Pla­ti­na-ser­ti­fi­kaa­tin saa­mi­nen edel­lyt­tää, että yri­tyk­sen Rating Alfa ‑luot­to­luo­ki­tus on ollut vähin­tään AAA tai AA+ kol­me­na peräk­käi­se­nä vuo­te­na, mikä on saa­vu­tus, johon yltää vain noin 3 %:a suo­ma­lai­sis­ta yri­tyk­sis­tä. Tämä tun­nus­tus vies­tii Sai­maan Tuki­pal­ve­lut Oy:n asiak­kail­le, yhteis­työ­kump­pa­neil­le ja muil­le sidos­ryh­mil­le, että yhteis­työ yri­tyk­sen kans­sa on luo­tet­ta­vaa ja kes­tä­väl­lä poh­jal­la.

Lisäk­si Suo­men Vah­vim­mat ‑ser­ti­fi­kaat­ti toi­mii myös hyvän hal­lin­to­ta­van merk­ki­nä. Hyvä hal­lin­to­ta­pa on olen­nai­nen osa yri­tyk­sen ESG-rapor­toin­tia (Envi­ron­men­tal, Social, Gover­nance). Ser­ti­fi­kaat­ti osoit­taa, että vas­tuul­li­suus­työ ja sen rapor­toin­ti ovat kes­kei­siä ja pysy­viä ele­ment­te­jä Sai­maan Tuki­pal­ve­lut Oy:n toi­min­nas­sa. Tämä tun­nus­tus vah­vis­taa yri­tyk­sen ase­maa luo­tet­ta­va­na ja vas­tuul­li­se­na toi­mi­ja­na Suo­men talous­e­lä­mäs­sä sekä nyt, että tule­vai­suu­des­sa.