Kotipalveluaterioiden toimitusaikataulu on muutettu 1.9. alkaen siten, että ateriat toimitetaan kolme kertaa viikossa; tiistaina, torstaina ja lauantaina. Samalla kuljetuskerralla toimitetaan useamman päivän ateriat. Jatkossakin ateriat voi tilata jokaiselle viikonpäivälle, mutta ruokakuljetukset toteutetaan kolmesti viikossa. Ateriat toimitetaan alkuiltapäivästä n. klo 13–15 välillä.
Ateriakokonaisuuteen sisältyy pääruoka lisäkkeineen, salaatti tai tuorelisäke, keiton kanssa ruokaleipä sekä jälkiruoka. Kaikki ateriat toimitetaan aina kylminä, eli pääruoka ja siihen kuuluva energialisäke tulee lämmittää ennen syömistä. Aterioihin merkitään valmistuspäivä, viimeinen käyttöpäivä, säilytys- ja lämmitysohjeet. Ateriat säilyvät jääkaapissa kuljetuspäivän + kolme päivää.
Muutokset/peruutukset ateriatilauksiin sekä uudet asiakkuudet tulee tehdä edellisenä päivänä klo 13.00 mennessä. Kylmänä toimitettavissa aterioissa muutokset/peruutukset sekä uudet asiakkuudet tulee olla kuljetusta edeltävänä päivänä klo 13.00 mennessä.
Taajama-alueelle (keltainen alue) toimitetaan ateriat lämpimänä ja haja-asutusalueelle (valkoinen alue) kylmänä kolmena päivänä viikossa. Lappeenrannan ja Joutsenon taajamat, joista raksittu yli kulmakosketusalueet, jotka ovat määritelmän mukaan taajamaa mutta eivät kuulu kaupunkialueen taajamaan.


Muutos tuo lisää joustavuutta arkeen, kun ei tarvitse odottaa ruokakuljetusta.
Kylmänä toimitettavien aterioiden hygieeninen laatu varmistetaan, kun ateriat säilytetään jääkaapissa ennen niiden lämmittämistä ja nauttimista.