Saimaan Tukipalvelut tuottaa Etelä-Karjalan Hyvinvointialueen ateriat maakunnan alueella Savitaipaletta ja Luumäkeä lukuun ottamatta.
Tarjoamamme ateriapalvelut käsittävät akuutin erikoissairaanhoidon Etelä-Karjalan keskussairaalassa sekä erilaisissa ympärivuorokautisen palveluasumisen kohteissa sekä sosiaali- ja perhepalveluiden yksiköissä. Tuemme myös ikäihmisten ja toimintakyvyltään rajoittuneiden henkilöiden hyvinvointia kotipalveluaterioilla.
Hoitolaitosten ruoka on terveyttä edistävää, turvallista, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista perusruokaa. Jokaisen asiakkaan terveyteen liittyvät yksilölliset tarpeet huomioidaan erityisruokavalioiden osalta.
Hoitolaitoksessa tarjottu ruoka kattaa koko päivän energian ja suojaravintoaineiden tarpeen. Hoitolaitoksessa olevalle asiakkaalle tarjotaan aamupala, lounas, iltapäiväkahvi sekä kahvileipä, päivällinen ja iltapala.
Kotipalveluateriat tuotetaan Etelä-Karjalan Hyvinvointialueen myöntämille kotihoidon asiakkaille, sekä ONNI hoivalle Imatralla.
Kotipalveluateriat ovat huolellisesti valmistettuja, terveyttä edistäviä ja monipuolisia ateriakokonaisuuksia, joihin kuuluu pääruoan lisäksi salaatti, lämpimät kasvikset tai tuorepala sekä jälkiruoka. Keittoruoan kanssa on aina lisänä karjalanpiirakka, lepuska tai leipä.
Uusissa kotipalveluateriatilauksissa olethan yhteydessä Etelä-Karjalan Hyvinvointialueen Iso Apu ‑palvelukeskuksen ensineuvon puhelinpalveluun 05 352 2370
Jo olemassa olevat tilaukset ja muut mahdolliset kysymykset:
Suunnittelija Anna Kaisa Kohonen p. 0400 357 588
Suunnittelija Marianne Helkala p. 040 637 5707
Saimaan Tukipalvelut Oy tuottaa kotiateriapalveluita seuraavilla alueilla
Lappeenranta
Lappeenrannan kaupungin taajama-alueelle toimitetaan päivittäin lämmin ruoka. Haja-asutusalueelle ateria kuljetetaan 1–3 kertaa viikossa; toimituspäivänä lämmin ruoka, muina päivinä jäähdytetty.
Kotipalveluaterioiden valmistuskeittiöt:
Kesämäen aluekeittiö p. 0400 249355
Sammonlahden aluekeittiö p. 040 7765784
Joutsenon aluekeittiö p. 040 3546179
Ateriat toimitetaan klo 10.00–13.00 välisenä aikana. Kotipalveluaterioiden peruutukset ja muutokset ilmoitetaan ensisijaisesti keittiöön.
Lemi
Kotipalveluateriat toimitetaan arkipäivisin lämpimänä ja viikonloppujen ja arkipyhien ruoat jäähdytettynä.
Kotipalveluaterioiden valmistuskeittiö:
Sammonlahden aluekeittiö p. 040 7765784
Ateriat toimitetaan klo 10.00–13.00 välisenä aikana. Kotipalveluaterioiden peruutukset ja muutokset ilmoitetaan ensisijaisesti keittiöön.
Taipalsaari
Kotipalveluateriat toimitetaan lämpimänä Taipalsaaren kirkonkylän, Saimaanharjun, Konstun ja Kuivaketveleen alueille päivittäin. Haja-asutusalueille ateriat toimitetaan erikseen sovittaessa.
Kotipalveluaterioiden valmistuskeittiö:
Kesämäen aluekeittiö p. 0400 249355
Ateriat toimitetaan klo 10.00–13.00 välisenä aikana. Kotipalveluaterioiden peruutukset ja muutokset ilmoitetaan ensisijaisesti keittiöön.
Imatra
Imatran kaupungin taajama-alueelle toimitetaan arkipäivisin lämmin ruoka ja viikonloppuisin ja arkipyhinä jäähdytetty. Haja-asutusalueelle ateria kuljetetaan 1–3 kertaa viikossa; toimituspäivänä lämmin ruoka, muina päivinä jäähdytetty
Kotipalveluaterioiden valmistuskeittiö:
Imatran keskuskeittiö p. 040 186 5289
Ateriat toimitetaan klo 10.00–13.00 välisenä aikana. Kotipalveluaterioiden peruutukset ja muutokset ilmoitetaan ensisijaisesti keittiöön.
Ruokolahti
Kotipalveluateriat toimitetaan arkipäivisin lämpimänä ja viikonlopun ateriat jäähdytettynä perjantain toimituksen yhteydessä.
Kotipalveluaterioiden valmistuskeittiö:
Imatran keskuskeittiö p. 040 186 5289
Ateriat toimitetaan klo 10.00–11:30 välisenä aikana. Kotipalveluaterioiden peruutukset ja muutokset ilmoitetaan ensisijaisesti keittiöön.
Rautjärvi ja Parikkala
Kotipalveluateriat toimitetaan maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina jäähdytettynä sekä viikonlopun ateriat jäähdytettynä perjantain kuljetuksen yhteydessä.
Kotipalveluaterioiden valmistuskeittiö:
Imatran keskuskeittiö p. 040 186 5289
Ateriat toimitetaan klo 10.00–15:00 välisenä aikana. Kotipalveluaterioiden peruutukset ja muutokset ilmoitetaan ensisijaisesti keittiöön.