Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen Yritys -merkin Saimaan Tukipalvelut Oy:lle


Etelä-Karjalassa toimivalle Saimaan Tukipalvelut Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Saimaan Tukipalvelut Oy on eteläkarjalainen Lappeenranta-konserniin kuuluva kunnallinen osakeyhtiö. Yhtiö tarjoaa ruoka-, puhtaus- ja kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja sekä muita vastaavia tukipalveluja lähinnä omistajilleen. Yhtiön mission mukaisesti omistaja-asiakkaille tarjotaan palvelukokonaisuuksia asiakaslähtöisesti, joustavasti ja taloudellisesti.


Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen työn liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.


– Yhteiskunnallinen Yritys -merkki kuvaa erinomaisesti niitä arvoja, joita Saimaan Tukipalvelut Oy toiminnassaan toteuttaa. Korona-aika ja siihen liittyvät poikkeusajan vaatimukset kirkastivat entisestään yhtiön merkitystä maakunnan julkisten palveluiden tukijana, yhtiön toimitusjohtaja Saku Linnamurto kertoo yhtiön merkityksestä Etelä-Karjalalle.


– Yhtiö toimii omakustannusperiaatteella, eikä voiton tavoittelu ole Saimaan Tukipalveluiden perustarkoitus. Kuntien ja Hyvinvointialueen toteuttaessa lakisääteisiä ydintoimintojaan, on meidän tehtävämme edistää ao. palveluita omalla toiminnallamme. Moniulotteisen palvelukonseptin toteutamme yhteistyössä maakunnan muun yrityskentän kanssa. Saimaan Tukipalvelut toimii integraatioalustana, joka kokoaa seudullisten yritysten ammattitaitoa omistajiensa palvelutarpeiden edellyttämällä tavalla. Etelä-Karjalassa tästä yhteistyöstä ei yhtiömme puolesta ole kuin hyvää sanottavaa, Linnamurto jatkaa yrityksen toiminnasta.


– Saimaan Tukipalvelut Oy on vaikuttava paikallinen toimija, joka tuottaa ja hankkii laadukkaita ja taloudellisesti kannattavia palveluja yhteistyökumppaneilleen ja asiakkailleen. Yhtiö kehittää toimintaansa uudistamalla toimintatapojaan ja rakenteitaan ympäristöarvot ja toimintaympäristön muutokset huomioiden. Yhtiö sai lokakuussa myös Avainlippu-merkin osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta, kertoo markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen työn liitosta.


Lisätietoja

Saku Linnamurto, toimitusjohtaja, Saimaan Tukipalvelut Oy,
saku.linnamurto@saimaantukipalvelut.fi, 040 190 6569


Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Yhteiskunnallinen Yritys -merkki, Suomalaisen työn liitto,
niina.ollikka@suomalainentyo.fi, 040 674 8773


Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. www.yhteiskunnallinenyritys.fi. Suomalaisen työn liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Sen tehtävänä on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi


Saimaan Tukipalvelut Oy on eteläkarjalainen Lappeenranta-konserniin kuuluva kunnallinen osakeyhtiö. Yhtiö tarjoaa ruoka-, puhtaus- ja kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja sekä muita vastaavia tukipalveluja lähinnä omistajilleen https://www.saimaantukipalvelut.fi/fi

 

YMERKKI_meille on myönnetty_B_1200x628.jpg